Tijdelijke ondersteuning nodig?

Wij zorgen voor de uitvoering van alle achterliggende administratie, zodat jij tijd overhoudt voor je medewerkers zelf. 

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Klaar om te focussen op de mensen achter de loonadministratie?

Waarvoor kan je ons "INPLUGGEN" binnen je LOONadministratie?

Gelukkig op het werk? Dat ben je dankzij een goede teamsfeer, leuk takenpakket… en dankzij een goede loonadministratie van je werkgever. Verwen je medewerkers met een vlotte afhandeling van hun loon, ziektedagen en verlof. Zo kan je ook zelf wat vaker achteroverleunen en genieten van een rustdag!

Loonverwerking

Het correct en tijdig uitkeren van loon is niet alleen een wettelijke verplichting maar ook een teken van respect en waardering naar je team toe. Laat ons die zorg uit handen nemen, zodat jij je kan richten op de uitbouw van een positieve en motiverende werkomgeving.

Aansluiting bij sociaal secretariaat

Kies je voor de samenwerking met een sociaal secretariaat, dan gaat daar vaak nog wat geregel aan vooraf. Om het verdere verloop van je relatie met de dienst vlot te laten verlopen, zorgen we graag voor de aansluiting bij jouw sociaal secretariaat naar keuze. Zo word je nog beter ondersteund op allerlei vlakken.

Verlof- en ziekteregelingen opvolgen

Verloftellers bewaken, ziekteregelingen nagaan, het overzicht bewaren en de administratie die erachter zit in orde brengen: heel wat werk dat we je graag uit handen nemen. Zo is er geen paniek wanneer je zelf eens geniet van vakantie of met griep op de zetel belandt.

Aanspreekpunt personeel

Elk teamlid is uniek en heeft individuele behoeften en verwachtingen wat betreft planning en werkcondities. Wij fungeren als empathisch aanspreekpunt voor jouw personeel en staan altijd klaar om te luisteren en te helpen bij eventuele problemen of zorgen. Op die manier kan je in je gesprekken met hen focussen op meer dan loonadministratieve thema's.

Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen

Registratie aan- en afwezigheden

Bijhouden wie wanneer op post is en wanneer niet: het is een erg operationele taak die je als ondernemer van het echte werk kan houden. Ook deze opdracht nemen onze Plug.In Officers daarom graag voor hun rekening.

(Mobiliteits)premies berekenen

Een fiets- of kilometervergoeding, eindejaarsbonus, bedrijfswagen en andere premies zijn een mooie plus bovenop het loon dat medewerkers maandelijks krijgen. Ook voor die extra vergoedingen maken wij graag de berekeningen. Zo loopt mobiliteit op wieltjes en win jij zelf ook bij extra bonussen!

Loonsimulaties en voorschotten

Algemene loonverwerking? Check! Premies? Check! Ook voor loonsimulaties en voorschotten kan je bovendien onze Plug.In Officers inschakelen. Zo regelen we alle personeelsadministratie waaraan jij nood hebt van a tot z, met vakkennis en nauwkeurigheid.

Video afspelen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Naam