Personeelsadministratie beu en tijdelijke ondersteuning nodig?

Wij zijn er dol op! Laat onze experts de last van je schouders nemen.

Personeelsadministratie beu en tijdelijke ondersteuning nodig?

Wij zijn er dol op! Laat onze experts de last van je schouders nemen.

Waarvoor kan je ons "INPLUGGEN" binnen je HR-administratie?

Je mensen zijn het hart van je onderneming, maar de administratieve taken die komen kijken bij de uitbouw van een team zijn niet altijd leuk. Plug.In Office weet hoe belangrijk je medewerkers voor je zijn en neemt graag alle HR-taken van je over om van jou een blije zaakvoerder te maken en van je medewerkers tevreden werkkrachten.

Arbeidscontracten opmaken

Nieuwe medewerker? Tijdelijke invalskracht? Stagiair of jobstudent? We zorgen ervoor dat ze vlot aan de slag kunnen volgens de gemaakte afspraken. Die zetten we op papier in een arbeidscontract dat voldoet aan alle vereisten. Zo kan je hen zonder zorgen inschakelen om je team te vervoegen!

Dimona-aangiften

Mag je team een nieuwe collega verwelkomen? Of verlaat er iemand je onderneming? Dat betekent een hele verandering intern, maar die moet ook extern worden doorgegeven aan de RSZ. Wij brengen die Dimona-aangifte in orde, zodat jij kan beginnen aan een fantastische onboarding of spetterend afscheidsfeest.

Contact met sociale secretariaten en interimkantoren

We weten dat communicatie met sociale secretariaten vaak tijdrovend en complex kan zijn. Daarom staan we klaar om als jouw aanspreekpunt te dienen, zodat je je kan richten op wat echt belangrijk is - het welzijn en de groei van je team in een correct juridisch kader.

Ook de juiste tijdelijke werkkrachten vinden en inplannen kan een uitdaging zijn. We helpen je bij het onderhouden van goede relaties met interimkantoren, zodat je altijd toegang hebt tot de beste medewerkers op de arbeidsmarkt.

Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen

Vacatures opstellen en plaatsen

Stap één in de aanwerving is een sterke vacaturetekst. Onze Plug.In Officers stellen op basis van gesprekken met jou een tekst samen die helemaal vat wat je zoekt. We verspreiden de vacature vervolgens via alle relevante kanalen en volgen het proces ook verder op.

Voorbereiding werving- selectieprocedures

Talent vinden dat bij je onderneming past, is een kunst. Wij zijn er om je te begeleiden bij het wervings- en selectieproces, zodat je een team kan samenstellen dat niet alleen vaardig is, maar ook perfect past binnen de cultuur van je bedrijf.

Evaluatiegesprekken voorbereiden

Evaluatiegesprekken zijn meer dan alleen een beoordeling; ze vormen een kans om te groeien en te verbeteren. Wij helpen bij het opstellen en begeleiden van deze gesprekken, zodat ze een bron van inspiratie en motivatie worden voor jouw teamleden.

Video afspelen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Naam