Back-office sidekick of tijdelijke ondersteuning nodig?

Geen gedoe meer met papierwerk; wij zijn er om je te helpen met elke administratieve klus, groot of klein.

Back-office sidekick of tijdelijke ondersteuning nodig?

Geen gedoe meer met papierwerk; wij zijn er om je te helpen met elke administratieve klus, groot of klein.

Waarvoor kan je ons "Inpluggen" binnen je office management?

De droom van elke ondernemer is misschien wel een kantoor waar alles loopt als een goed geoliede machine. Nooit meer moeten zoeken naar die ene factuur, en geen administratie die je dagelijkse werkzaamheden in de weg staat. Dat is precies wat Plug.In Office kan bieden. Van beheer van je agenda tot de voorbereiding van rapportages: wij nemen de taken van je over die je liever kwijt dan rijk bent. Zo kan jij je concentreren op wat écht telt: je bedrijf laten floreren. Ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij dagelijkse office management.
Samen gaan we voor succes!

Mail-, post- en agendabeheer

Voelt je inbox aan als een eindeloze stroom van dringende berichten die je aandacht opslokken? Verlies je daardoor waardevolle tijd die beter besteed kan worden, aan groei en innovatie bijvoorbeeld? Plug.In Office begrijpt de essentie van tijd. Laat ons die overvolle mailbox en hectische agenda van je overnemen, zodat je opnieuw kan ademen en je kan concentreren op wat echt belangrijk is - je bedrijf aansturen richting een bloeiende toekomst.

Planningen opmaken

Wie doet wat wanneer? Het overzicht bewaren is niet altijd makkelijk, maar onze Plug.In Officers leggen graag de puzzel om iedereen op tijd te krijgen waar die moet zijn. Bovendien houden we mee in de gaten of alles tijdig geregeld is om projecten te kunnen laten doorgaan zoals voorzien.

Onthaal & Receptie

Voelt jouw onthaalbalie meer als een barrière dan als een gastvrij welkom voor je bezoekers? Een warm, professioneel en efficiënt onthaal kan het verschil maken in de zakenwereld. Plug.In Office transformeert jouw receptie tot een baken van gastvrijheid en efficiëntie, een plaats waar relaties worden gesmeed en zaken worden gedaan met een glimlach en expertise.

Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen
Administratie uitbesteden
Video afspelen

Digitalisering administratie

Staat jouw kantoor op het punt te bezwijken onder de last van bergen papierwerk en verouderde bestanden? Plug.In Office ondersteunt je op weg naar een tijdperk van moderne efficiëntie. We transformeren jouw archieven in een digitaal fort van georganiseerde en makkelijk toegankelijke bestanden. Dat maakt je bedrijf sneller, slimmer en wendbaarder in een snel veranderende wereld.

Beheer van sociale media

Wil je de band met je gewaardeerde klanten graag aanhalen? Laat Plug.In Office de brug met hen slaan via moderne kanalen die ook nieuwe klanten kunnen aantrekken. We kiezen voor een persoonlijke en professionele aanpak, bouwen vertrouwen op en creëren zo een loyale klantenbasis die de ruggengraat van jouw succes vormt.

Vergaderingen plannen en voorbereiden

Overleggen moet je als ondernemer altijd, of het nu met je eigen team is, met externe investeerders of met klanten. We begrijpen dat die gesprekken een belangrijke impact kunnen hebben op je bedrijf. Daarom zorgt ons team met plezier voor de organisatie van deze vergaderingen én voor een voorbereiding waarmee jij gerust de vergaderzaal kan binnenwandelen.

Voorraadbeheer, drukwerk & office supplies

Heel wat praktische taken vragen tijd en aandacht. Zo ook de opvolging van je stock, het bestellen van office supplies en de opvolging van benodigd drukwerk. Wij zorgen er graag voor dat je de tijd en aandacht die zulke taken opslorpen beter kan besteden aan de kerntaken van je onderneming. Bij ons zijn deze zaken in goede handen!

Video afspelen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Naam