Cases

Een nieuwe start

Video afspelen
"Dankzij Plug.In Office kon een uitgevallen medewerkster in rust terugkeren. Plug.In Office reageerde snel op onze vraag en gaf ons de juiste kandidaat voor de job."
Martine Beelen - BERNER
Martine Beelen
HR-manager bij BERNER

Een nieuwe start

De klant

Berner is toonaangevend wanneer het op chemische producten aankomt die worden ingezet voor reparatie, onderhoud en verzorging binnen de mobiliteits- en bouwsector en in de insdustrie.

De uitdaging

Om de administratie te digitaliseren moesten heel wat tastbare folders worden omgezet naar digitale mapjes. Daarvoor moest een overzichtelijk systeem worden uitgewerkt waarmee een uitgevallen collega bij terugkeer vlot aan de slag kon. 

De oplossing

Onze Plug.In Officer zorgde voor de digitalisering van bestaande documenten en maakte die ook beschikbaar bij thuiswerk. 

Het resultaat

De uitgevallen collega kon in alle rust beginnen aan een nieuwe start. En dat met alle benodigdheden binnen virtueel handbereik!

Serial Plugger

"De Plug.In Officers zijn flexibel inzetbaar en werken toegewijd en nauwkeurig. Ze passen helemaal bij onze kernwaarden: flexibel, doener, veelzijdig, grondig en veilig."
Koen Hontis - Hoogmartens Wegenbouw
Koen Hontis
Financieel Manager bij Hoogmartens Wegenbouw

Serial Plugger

De klant

Hoogmartens Wegenbouw specialiseert zich in het onderhoud en de aanleg van asfalt- en betonwegen. Ook rioleringswerken en asfaltering van terreinen valt binnen de expertise van het bedrijf.

De uitdaging

Hoogmartens Wegenbouw schakelde Plug.In Office voor het eerst in om de overgangsperiode tussen het vertrek van een HR-collega en de aanwerving van een vervanger te overbruggen. 

Ook nadien deed het bedrijf nog meermaals beroep op onze diensten. 

Na een brand een tijd geleden vroeg het bijwerken van heel wat facturen bijvoorbeeld om extra handen op de financiële dienst van het bedrijf. Een spannende opdracht van werken tegen de klok! 

De oplossing

Plug.In Office bood meermaals de ondersteuning waarnaar Hoogmartens Wegenbouw op zoek was, al was dat niet altijd op exact dezelfde manier.  

Onze ervaren HR-expert werkte zich bij onze eerste inzet in het bedrijf snel in en begeleidde zelfs de onboarding van de nieuwe aanwinst wiens stoel ze warm hield.

Twee van onze administratieve en boekhoudkundige talenten hielpen Hoogmartens dan weer uit de brand door wekenlang facturen in te boeken. Daarvoor wisselden ze elkaar efficiënt af. 

Het resultaat

Het vertrek van een collega werd snel opgevangen en achterstallig werk werd vliegensvlug bijgewerkt. Hoogmartens Wegenbouw is daardoor helemaal up-to-date en klaar voor zijn volgende stappen!

Tijd voor wat er toe doet

Video afspelen
"Plug.In Office ontzorgt me enorm. Dankzij hen komt meer tijd vrij voor wat ertoe doet als apotheker: patiënten helpen."
Evelyne Vanhaesebrouck
Apotheker

Tijd voor wat er toe doet

De klant

Apotheek Vanhaesebrouck in Genk plaatst haar patiënten op de eerste plaats. Voorzien van moderne systemen werken de gedreven medewerkers er mee aan een kwalitatieve dienstverlening met een glimlach.

De uitdaging

Apothekers vinden blijkt niet makkelijk. Patiënten werden bij onderbemanning steeds op de eerste plaats gesteld bij Vanhaesebrouck. Alleen bleef de administratie daardoor vaak liggen, met alle gevolgen vandien.

De oplossing

Onze Plug.In Officer Kristel springt wekelijks enkele uurtjes bij op locatie of van thuis uit om de factuuradministratie bij de apotheek op orde te houden. Ze volgt de facturen op en zorgt ervoor dat alles wordt opgevolgd zoals het moet.

Het resultaat

De apothekers bij Vanhaesebrouck kunnen zich weer zorgeloos richten op hun hoofdtaak: patiënten verder helpen met medisch advies. Plug.In neemt namelijk een extra zorg uit handen.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren met je vragen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam