Plug.In bij ons team!

Motmans & Partners, met kantoren in onder meer Antwerpen, Diegem, Hasselt en Eindhoven is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onder het motto ‘Leading Ambition’ bieden onze ervaren consultants maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid, HR Outsourcing en Interim Management.

Recent hebben wij ons dienstenaanbod nog verruimd door de overname van Plug-In Office. We focussen daarbij op administratieve ondersteuning van de KMO-bedrijfsleider.

Momenteel kijken wij uit naar een Business Manager die, samen met de verantwoordelijke partner, de slagkracht van Plug-In Office verder vergroot

 

Business Manager

(Regio Limburg)

Wat verwachten we van jou?

 • Je bouwt het commerciële netwerk van Plug-In Office verder uit. Je doet dit door gericht te netwerken, door prospecten te bezoeken, door in samenspraak met onze digital marketeer sterk aanwezig te zijn op de socials, enz.. Kortom je zorgt er voor dat we met Plug.In Office top-of-mind blijven.
 • Jij weet perfect hoe je concrete vragen van klanten kunt invullen door het juiste Plug-In talent te koppelen aan de behoefte van de klant. Je neemt daarbij het ganse proces van A tot Z voor je rekening: selectie van de kandidaten, voorstelling van de kandidaten, commerciële en contractuele afhandeling, opvolging van de opdracht,..
 • Je zorgt er samen met één van onze recruiters voor dat er een continue instroom is van kandidaten zodat je vlot op vragen van klanten kan inspelen.
 • Je vindt het verrijkend om, volgens noodzaak, jouw job als business manager te combineren met een deeltijdse consultancy rol bij klanten.
 • Je werkt nauw samen met de partner van Motmans & Partners HR Resources.
 • Je hebt een master- of bachelordiploma en minstens 3 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld in de uitzendsector.
 • Je bent een operationele duizendpoot die zich makkelijk weet aan te passen aan diverse omstandigheden.
 • Je werkt oplossingsgericht, met de nodige creativiteit en flexibiliteit.
 • Communicatie, servicegerichtheid en een doorgedreven professionaliteit zijn de eigenschappen die jou uniek maken.
 • Idealiter druk je je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels.
 • En vooral, je hebt zin voor initiatief en toont een sterke drive om Plug-In Office mee op de kaart te zetten!

Wa bieden we jou?

 • Je krijgt de kans om Plug-In Office mee uit te bouwen in een job met erg veel leermogelijkheden en afwisseling.
 • Je maakt deel uit van een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie met veel expertise en knowhow, waar mensen centraal staan.
 • Daarnaast kom je terecht in een uitdagende en verantwoordelijke functie met ruimte voor initiatief en ondernemerschap.
 • Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief extralegale voordelen, is voorzien.

Stuur ons dan snel je cv via geert.hendrickx@motmansenpartners.be of solliciteer via onderstaande knop. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Ben jij gepassioneerd door administratieve accuraatheid, nauwkeurigheid en efficiëntie? Heb je wat relativeringsvermogen? En kan je je vlot aanpassen aan diverse klanten en werkzaamheden? Dan ben jij degene die we zoeken!

Plug.In Office verzorgt personeels-, loon-, boekhoudkundige administratie en officemanagement voor zelfstandigen en KMO’s. Bedrijven die voor een halve dag tot 2 dagen per week geen eigen administratieve medewerker willen of kunnen aanwerven. Voor hen is het soms net die taak teveel. Voor ons een passie!

Voor de groei van Plug.In Office zijn wij op zoek naar (m/v):

 

Boekhoudkundig Plug.In Talent

(Regio Limburg – op freelancebasis – parttime in loondienst bespreekbaar)

 

Wat verwachten we van jou?

 • Dat je voldoende kennis hebt van boekhouding:
  • Zo zal je verantwoordelijk zijn voor de verwerking van de dagelijkse boekhouding (oa. Het controleren, inboeken en verwerken van aankoopfacturen, verwerken van bankbestanden, voorbereiden van de maandelijkse btw aangiftes, assistentie bij opmaak van maandelijkse rapportering, het voorspellen van de liquiditeit …) en dit in plug.in officenauw overleg met de directie en de externe accountant van de klant.
 • Je staat in voor het opstellen van verkoopfacturen.
 • Tevens verzorg je het debiteurenbeheer en volg je advocatendossier ivm betaalachterstanden op indien nodig.
 • Je hebt eveneens een passie voor administratieve taken:
  • Hierdoor ben jij goed georganiseerd en ga je efficiënt te werk. Je beheert de administratieve flow ter ondersteuning van het management. Je handelt proactief en denkt mee met de klant.
 • Ook verwachten we van jou dat je gedreven en flexibel bent, en je beschikt over vlotte communicatieve en digitale vaardigheden. Nauwkeurigheid en discretie draag je net als ons hoog in het vaandel. Ook kan jij zelfstandig werken, prioriteiten stellen en durf je initiatief nemen.
 • Tot slot kan jij je op eigen kracht verplaatsen binnen Limburg.

Wat bieden we jou?

Veelzijdige en boeiende opdrachten op momenten die jou passen! In een statuut dat jij verkiest, als zelfstandige of in loondienst?  Met een goede back-up voor elkaar, zodat we kunnen leren van mekaar. Momenteel hebben wij bij één van onze klanten een opdracht voor 2 tot 3 dagen per week. Sta jij al te popelen om bij ons “in te pluggen”?

Stuur ons dan snel je cv via cherly.freson@pluginoffice.be of solliciteer via onderstaande knop. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Ben jij gepassioneerd door administratieve accuraatheid, nauwkeurigheid en efficiëntie? Heb je wat relativeringsvermogen? En kan je je vlot aanpassen aan diverse klanten en werkzaamheden? Dan ben jij degene die we zoeken! Plug.In Office verzorgt personeels-, loon- en boekhoudkundige administratie en officemanagement voor Limburgse zelfstandigen en KMO’s. Bedrijven die voor een halve dag tot 2 dagen per week geen eigen administratieve medewerker willen aanwerven. Voor hen is het soms net die taak teveel. Voor ons een passie!

Solliciteer nu spontaan voor komende projecten in de toekomst:

 

Plug.In talent!

 

Wat maakt Plug.In Office uniek?

We werken enkel in Limburg… en graag van thuis uit! Aanwezigheid bij de klant is noodzakelijk, maar veel werk kan ook van op afstand gebeuren. Wij werken enkel voor klanten die daar voor open staan. Niet alleen omdat het ons flexibiliteit geeft en een goed evenwicht toelaat tussen werk en privé. Ook de klant heeft er baat bij als er zich plots een administratieve nood voordoet. Gewoon inpluggen en we staan klaar!

Wat verwachten we van jou?

Dat je een passie hebt voor administratieve taken, de Office-pakketten vlot beheerst, goed georganiseerd bent en efficiënt te werk gaat, proactief handelt en meedenkt met de klant. Ook verwachten we van jou dat je gedreven bent, hands-on en energiek. Je bent flexibel, sociaal in de omgang en je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden. Nauwkeurigheid en discretie draag je net als ons hoog in het vaandel. Ook kan jij prioriteiten stellen en durf je initiatief nemen. Op die manier krijg jij energie van het uit handen nemen van de klant  zijn of haar lastige administratieve taken. Zo kan hij of zij zich focussen op wat écht telt voor hem/haar: ondernemen! Tot slot kan jij je op eigen kracht verplaatsen binnen Limburg.

Wat bieden we jou?

Veelzijdige en boeiende administratieve werkzaamheden bij verschillende klanten. Klanten die jou kunnen boeien. Op momenten die jou passen! In een statuut dat jij verkiest, als zelfstandige of in dienst? Voor anderhalve dag per week of voor 4 of 5 dagen? Alles is mogelijk! Met een goede balans tussen klantencontact en thuiswerk. Met een goede back-up voor elkaar, zodat we kunnen leren van mekaar.

Sta je al te popelen om bij ons “in te pluggen”?

Stuur ons dan snel je cv via cherly.freson@pluginoffice.be of solliciteer via onderstaande knop. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.