Plug.In bij ons team!

Motmans & Partners, met kantoren in onder meer Antwerpen, Diegem, Hasselt en Eindhoven is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onder het motto ‘Leading Ambition’ bieden onze ervaren consultants maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid, HR Outsourcing en Interim Management.

Recent hebben wij ons dienstenaanbod nog verruimd door de overname van Plug-In Office. We focussen daarbij op administratieve ondersteuning van de KMO-bedrijfsleider.

 

Ben jij gepassioneerd door administratieve accuraatheid, nauwkeurigheid en efficiëntie? Heb je wat relativeringsvermogen? En kan je je vlot aanpassen aan diverse klanten en werkzaamheden? Dan ben jij degene die we zoeken!

Plug.In Office verzorgt personeels-, loon-, boekhoudkundige administratie en officemanagement voor zelfstandigen en KMO’s. Bedrijven die voor een halve dag tot meerdere dagen per week geen eigen administratieve medewerker willen of kunnen aanwerven. Voor hen is het soms net die taak teveel. Voor ons een passie!

Voor de groei van Plug.In Office zijn wij op zoek naar (m/v):

 

Plug.In Talent – Regio Limburg, Vlaams Brabant, Antwerpen

(op freelancebasis of in loondienst)

 

Wat verwachten we van jou?

Dat je :

  • een passie hebt voor administratieve taken
  • de Office-pakketten vlot beheerst
  • goed georganiseerd bent en efficiënt te werk gaat
  • proactief handelt en meedenkt met de klant
  • meertalig bent (NL/FR/EN)

Ook verwachten we van jou dat je gedreven bent, hands-on en energiek. Je bent flexibel, sociaal in de omgang en  je beschikt over vlotte communicatieve en digitale vaardigheden. Nauwkeurigheid en discretie draag je net als wij hoog in het vaandel. Ook kan jij zelfstandig werken, prioriteiten stellen en durf je initiatief nemen. Op die manier krijg jij energie van het uit handen nemen van de klant zijn of haar lastige administratieve taken. Zo kan die zich focussen op wat echt telt voor hem/haar: ondernemen!  

Wat bieden we jou?

Veelzijdige en boeiende opdrachten in verschillende sectoren! In een statuut dat jij verkiest, als zelfstandige of in loondienst. Met een goede back-up voor elkaar, zodat we kunnen leren van mekaar. Momenteel hebben wij bij meerdere klanten opdrachten voor 2 tot 3 dagen per week. Sta jij al te popelen om bij ons “in te pluggen”?

Stuur ons dan snel je cv via karin.dekeyser@pluginoffice.be of solliciteer via onderstaande knop.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.