Plug.In bij ons team!

Heb jij administratieve ervaring in de bouwsector? Ben jij gepassioneerd door administratieve accuraatheid, nauwkeurigheid en efficiëntie? Heb je wat relativeringsvermogen? En kan je je vlot aanpassen aan diverse klanten en werkzaamheden? Dan ben jij degene die we zoeken! Plug.In Office verzorgt personeels-, loon- en boekhoudkundige administratie en officemanagement voor Limburgse zelfstandigen en KMO’s. Bedrijven die voor een halve dag tot 2 dagen per week geen eigen administratieve medewerker willen aanwerven. Voor hen is het soms net die taak teveel. Voor ons een passie!

Voor de groei van Plug.In Office zijn wij op zoek naar (m/v):

 

Plug.In Talent MET ERVARING IN BOUWSECTOR!

(varia locaties mogelijk – voor bepaald werk in loondienst of op freelancebasis)

 

Wat verwachten we van jou?

Dat je voldoende ervaring hebt in personeels- en/of werfadministratie en/of boekhoudkundige verwerking obv vorderingsstaten binnen de bouwsector (PC 124). Naast een passie voor administratieve taken, beheers je vlot de Office-pakketten, ben je goed georganiseerd en ga je efficiënt te werk. Proactief handelen en meedenken met de klant is vereist. Ook verwachten we van jou dat je gedreven bent, hands-on en energiek. Je bent flexibel, sociaal in de omgang en je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden. Nauwkeurigheid en discretie draag je net als ons hoog in het vaandel. Ook kan jij prioriteiten stellen en durf je initiatief nemen. Op die manier krijg jij energie van het uit handen nemen van de klant zijn of haar lastige administratieve taken. Zo kan hij of zij zich focussen op wat écht telt voor hem/haar: ondernemen! Tot slot kan jij je op eigen kracht verplaatsen binnen Limburg

Wat bieden we jou?

Veelzijdige en boeiende administratieve opdrachten, bij verschillende klanten die jou kunnen boeien. Op momenten die jou passen! In een statuut dat jij verkiest, als zelfstandige of in loondienst? Voor 4 uur per week of meer? Alles is bespreekbaar! Met een goede balans tussen klantencontact en thuiswerk. En een back-up voor elkaar, zodat we kunnen leren van mekaar. Sta jij al te popelen om bij ons “in te pluggen”?

Stuur ons dan snel je cv via dorien.manshoven@pluginoffice.be of solliciteer via onderstaande knop. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Ben jij gepassioneerd door administratieve accuraatheid, nauwkeurigheid en efficiëntie? Heb je wat relativeringsvermogen? En kan je je vlot aanpassen aan diverse klanten en werkzaamheden? Dan ben jij degene die we zoeken! Plug.In Office verzorgt personeels-, loon- en boekhoudkundige administratie en officemanagement voor Limburgse zelfstandigen en KMO’s. Bedrijven die voor een halve dag tot 2 dagen per week geen eigen administratieve medewerker willen aanwerven. Voor hen is het soms net die taak teveel. Voor ons een passie!

Solliciteer nu spontaan voor komende projecten in de toekomst:

 

Plug.In talent!

 

Wat maakt Plug.In Office uniek?

We werken enkel in Limburg… en graag van thuis uit! Aanwezigheid bij de klant is noodzakelijk, maar veel werk kan ook van op afstand gebeuren. Wij werken enkel voor klanten die daar voor open staan. Niet alleen omdat het ons flexibiliteit geeft en een goed evenwicht toelaat tussen werk en privé. Ook de klant heeft er baat bij als er zich plots een administratieve nood voordoet. Gewoon inpluggen en we staan klaar!

Wat verwachten we van jou?

Dat je een passie hebt voor administratieve taken, de Office-pakketten vlot beheerst, goed georganiseerd bent en efficiënt te werk gaat, proactief handelt en meedenkt met de klant. Ook verwachten we van jou dat je gedreven bent, hands-on en energiek. Je bent flexibel, sociaal in de omgang en je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden. Nauwkeurigheid en discretie draag je net als ons hoog in het vaandel. Ook kan jij prioriteiten stellen en durf je initiatief nemen. Op die manier krijg jij energie van het uit handen nemen van de klant  zijn of haar lastige administratieve taken. Zo kan hij of zij zich focussen op wat écht telt voor hem/haar: ondernemen! Tot slot kan jij je op eigen kracht verplaatsen binnen Limburg.

Wat bieden we jou?

Veelzijdige en boeiende administratieve werkzaamheden bij verschillende klanten. Klanten die jou kunnen boeien. Op momenten die jou passen! In een statuut dat jij verkiest, als zelfstandige of in dienst? Voor anderhalve dag per week of voor 4 of 5 dagen? Alles is mogelijk! Met een goede balans tussen klantencontact en thuiswerk. Met een goede back-up voor elkaar, zodat we kunnen leren van mekaar.

Sta je al te popelen om bij ons “in te pluggen”?

Stuur ons dan snel je cv via dorien.manshoven@pluginoffice.be of solliciteer via onderstaande knop. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.