Dorien Manshoven

Dorien Manshoven

Talent & Project Coördinator

Dorien Manshoven behaalde haar diploma psychologie in 2008. Na haar studies kwam ze terecht in de bedrijfswereld waar ze als management assistent en dossierbeheerder het reilen en zeilen van verschillende administratieve en ondersteunende afdelingen (o.a. personeelsdienst, facturatie & debiteurenbeheer, orderintake & planning) leerde kennen.

In 2012 ging ze aan de slag bij een groot uitzend- en dienstenchequebedrijf, waar ze na 1,5 jaar als uitzendconsulent te werken, de kans kreeg om door te groeien en de afdeling outplacement en loopbaanbegeleiding te managen. Na 7 leerrijke jaren was het tijd voor de volgende stap in haar carrière en startte ze in bijberoep haar eigen praktijk als psycholoog, stress- & loopbaancoach.

In 2019 maakte ze vervolgens de overstap naar Plug.In Office. In onze organisatie werkt Dorien als Talent & Project Coördinator, waarbij ze enerzijds projecten bij klanten administratief gaat ondersteunen en anderzijds op zoek gaat naar Plug.In talenten en deze gaat matchen bij de juiste klanten.

0490/562.148