Een aantal tevreden klanten aan het woord.

“Hans Anders was in oktober 2019 op zoek naar een HR Administrator wegens een zwangerschapsvervanging. Dit werd ineens versneld door het feit dat onze werkneemster vroegtijdig en plots was weggevallen. Maar Plug.In Office heeft toen onmiddellijk geschakeld met een experte in de materie. Plug.In Office heeft ons 6 maanden de nodige ondersteuning geboden op HR Support. Het Plug.In Talent van Plug.In Office was onmiddellijk geïntegreerd en kon ook per direct meedraaien in de retail materie. Ik ben zeer tevreden met de snelheid en geboden kwaliteit in de zoektocht naar een HR-hulp. Daarom kan ik Plug.In Office enkel maar aanraden voor vervangingsopdrachten waarvoor expertise nodig is!”

Hans Anders

Graziella Calì

HR Manager, Hans Anders

“Één van de grootste troeven van Plug.In Office is dat zij zeer snel hebben kunnen inspelen op de specifieke noden van ons bedrijf. Alles was op maat. Als groeiend bedrijf veranderden onze noden al eens, en ook daar wisten zij op een enorm flexibele manier mee om te gaan. Hun geëngageerde medewerkers die, ondanks hun tijdelijke aanstelling bij ons, toch maximaal de belangen behartigen van onze organisatie, toont de professionaliteit aan die ze bij Plug.In Office aan de dag leggen. De juiste kennis, in de juiste verhouding en op het juiste moment. Een perfecte match!”

Julie Dekker

Interne procesmanager & HR, Hoogmartens allgrounders in infra

“Eind vorig jaar overleed jammer genoeg mijn echtgenoot. Op dat moment had ik niet kunnen inschatten dat ik zolang afwezig zou zijn. De eerste 2 maanden is het ons gelukt om het met onze interne medewerkers op te vangen. Maar ik merkte dat ik ondersteuning nodig had. Hier kwam Plug.In Office in het verhaal. Zij hebben dat schitterend gedaan en nog steeds!”

Kim Vandenplas

Zaakvoerder, Libra Services

“Plug.In Office zorgt voor gerichte en flexibele ondersteuning.  Ze voorzien ons van specifieke informatie die buiten onze corebussiness valt. Dit zorgt ervoor dat wij ons kunnen focussen op onze kerntaken.”

Logo meekers

Stefaan Meekers

Zaakvoerder, Bouwbedrijf Meekers

“Onze Office Manager, ging in zwangerschapsverlof. We hebben haar toen eerst en vooral een dikke proficiat gewenst. Daarnaast moesten we uiteraard op zoek naar een oplossing om haar te vervangen. Die kwam er via Plug.In Office heel snel. Ze kwamen al gauw met een kandidaat. Anderzijds was de integratie ook heel vlot verlopen. Zo konden we de continuïteit garanderen.”

Yoeri Severy

CEO, Yappa

“Het leuke aan Plug.In Office is de grote zelfstandigheid die vanaf het eerste moment aan de dag gelegd wordt.  Tijdswinst voor onszelf was, naast sterkere expertise, voor ons de grote drijfveer om onze administratie uit te besteden . Dus hoe minder tijd we er zelf moeten insteken, hoe beter! Daarenboven verloopt de communicatie zeer vlot en menselijk. Iets wat ook wij in ons zakendoen heel hoog in het vaandel dragen.”

Jan Martens

Zaakvoerder, Expliciet

“Dankzij de flexibele inzet van Plug.In Office kunnen we onze aandacht toespitsen op onze eigen kern-activiteiten en een stuk van het tijdrovende papierwerk doorschuiven,  in alle vertrouwen dat dit professioneel verwerkt zal worden.”

Rik Gaens

Zaakvoerder, Alk Reizen

“Plug.In Office is de perfecte manier om als kleine onderneming je administratie te laten ontzorgen. Snel, flexibel en doeltreffend!”

Michiel Corthouts

Zaakvoerder, Engenius